Göteborgs Geologiska Förening

Skriv ut sidanStart > Mineralmässan
Start > Mineralmässan

28 Mineral och smyckestensmässan

14-15 april 2018

I Valhalla sporthall, dvs samma plats som de senaste åren.

 

Vi kommer även i år att ha ett tält dr vi kommer att ge olika föredrag på cirka 20 minuter

                                                                        Lördag                      Söndag

En introduktion till geologin                                    -                             11.00         (Åsa Holmberg)

Jordens mantel                                                 13.00                            -              (Mathias Stålek)

Östersjön sedan istiden                                     11.00                         15.00          (Roger Simonsson)

Medicinsk geologi                                              15.00                         13.00          (Göran Svensson)

 

Öppettider:   lördag 10-17   söndag 10-16       

 

Göteborgs geologiska förening arrangerar 2018 Mineral och smyckestensmässan i samma lokal som de senaste åren, i Valhalla sporthall som ligger nära Scandinavium. Se kartan och beskrivningen nedan

Om du kommer till Göteborgs centralstation (tåg) eller till Nils Erikssonterminalen (buss) är det enklast att ta spårvagn 2 eller 4 mot Mölndal. Gå av vid Berzeligatan eller vid Korsvägen om du tar 4:an och vid Skandinavium om du tar 2:an. På kartan nedan är hållplatserna markerade med ett S i en fyrkant. De blå cirklarna bredvid visar spårvagnsnumret. Pilen visar var mässan är.

Nedanstående karta och en som visar hur man går från centralstationen till mässan hittar du här som pdf-fil.

 

karta_mineralmassan_150120.jpg

 

Klicka på respektive bild och du får upp en pdf-fil med annonsen. Skriv ut den på gult papper och dela ut den till vänner och bekanta.

2018_broschyr_typ2.jpg

2018_broschyr_typ1.jpg

2018_flygblad.jpg
2018_annons.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Synpunkter på webbplatsen
skickas till Webmaster